Για εκθέτες

 

Το 11ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας, διοργανώνεται στις 6, 7 και 8 Δεκεμβρίου 2019 στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας για 11η συνεχόμενη χρονιά.

 

Στο πλαίσιο του 11ου Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας πραγματοποιείται «Έκθεση Μελισσοκομικών Προϊόντων και Εξοπλισμού» την οποία επισκέπτεται κάθε χρόνο τόσο εμπορικό όσο και καταναλωτικό κοινό.

 

Κατά την διάρκεια του, θα πραγματοποιηθεί το 10Ο Πανελλήνιο Μελισσοκομικό Συνέδριο με την συνεργασία των φορέων του κλάδου και επιστημόνων.

 

Το Φεστιβάλ έχει πλέον καταστεί ο σημαντικότερος θεσμός στον τομέα του ενώ η συμμετοχή έχει ξεπεράσει τους 170.000 επισκέπτες τα τελευταία 10 χρόνια. Ο εκθεσιακός χώρος καλύπτει 4.000 τετραγωνικά μέτρα ενώ φέτος έχουν προγραμματιστεί καινούργιες δράσεις και καινοτομίες.

 

Η διαφημιστική καμπάνια της διοργανώτριας εταιρείας στοχεύει να προσελκύσει δεκάδες χιλιάδες ποιοτικούς επισκέπτες από Ελλάδα και χώρες της Ευρώπης. Η μεγάλη παρουσίαση σε τηλεοπτικούς σταθμούς πανελλήνιας εμβέλειας, ραδιόφωνο, Τύπο, περιοδικά και διαδίκτυο συνεχίζουν την φήμη του Φεστιβάλ ως Ηγέτη της κατηγορίας.

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

yp logo

Προπωληση εισιτηριων

VivaFasaLogos

ΧΟΡΗΓΟΙ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ

blue star logo www newcolor out  anek lines logo   HELLENIC SEAWAYS LOGO

Χορηγοι επικοινωνιας

logo agrenda  logo agronews  logo melissokomikovima  melissokomiki epitheorisi      infokids       organic life logo ekth  oreini melissa    ILIONNEWS300     patrisnews

Top