Για εκθέτες

 

Εξαιτίας των πρωτοφανών συνθηκών που επικρατούν στη χώρα μας και διεθνώς, λόγω της πανδημίας, η φετινή διοργάνωση του Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού & Προϊόντων Μέλισσας που ήταν προγραμματισμένη για τον Δεκέμβριο του 2020 δεν θα πραγματοποιηθεί.
Προετοιμάζουμε όμως ήδη το Φεστιβάλ Μελιού που θα πραγματοποιηθεί το 2021, στις 3, 4 & 5 Δεκεμβρίου 2021 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.
Όλοι μαζί, υγιείς και χαρούμενοι να γιορτάσουμε στο πιο γλυκό φεστιβάλ της Αθήνας!
...και μην ξεχνάτε να προμηθεύεστε αγνό μέλι απευθείας από τον Έλληνα μελισσοκόμο που γνωρίζετε και εμπιστεύεστε!!!
 

Το 11ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας, διοργανώνεται στις 6, 7 και 8 Δεκεμβρίου 2019 στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας για 11η συνεχόμενη χρονιά.

 

Στο πλαίσιο του 11ου Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας πραγματοποιείται «Έκθεση Μελισσοκομικών Προϊόντων και Εξοπλισμού» την οποία επισκέπτεται κάθε χρόνο τόσο εμπορικό όσο και καταναλωτικό κοινό.

 

Κατά την διάρκεια του, θα πραγματοποιηθεί το 10Ο Πανελλήνιο Μελισσοκομικό Συνέδριο με την συνεργασία των φορέων του κλάδου και επιστημόνων.

 

Το Φεστιβάλ έχει πλέον καταστεί ο σημαντικότερος θεσμός στον τομέα του ενώ η συμμετοχή έχει ξεπεράσει τους 170.000 επισκέπτες τα τελευταία 10 χρόνια. Ο εκθεσιακός χώρος καλύπτει 4.000 τετραγωνικά μέτρα ενώ φέτος έχουν προγραμματιστεί καινούργιες δράσεις και καινοτομίες.

 

Η διαφημιστική καμπάνια της διοργανώτριας εταιρείας στοχεύει να προσελκύσει δεκάδες χιλιάδες ποιοτικούς επισκέπτες από Ελλάδα και χώρες της Ευρώπης. Η μεγάλη παρουσίαση σε τηλεοπτικούς σταθμούς πανελλήνιας εμβέλειας, ραδιόφωνο, Τύπο, περιοδικά και διαδίκτυο συνεχίζουν την φήμη του Φεστιβάλ ως Ηγέτη της κατηγορίας.

Top