Γιατί να συμμετάσχετε;

Το 15ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας, διοργανώνεται στις 6, 7 & 8 Δεκεμβρίου 2024 στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας για 15η χρονιά.

Κατά την διάρκεια του, θα πραγματοποιηθεί το 15ο Πανελλήνιο Μελισσοκομικό Συνέδριο με την συνεργασία των φορέων του κλάδου και επιστημόνων καθώς και ο 4ος Διαγωνισμός Ελληνικού Μελιού Ανώτερης Ποιότητας – High Quality Honey Contest.

Στόχος και του 15ου Φεστιβάλ
είναι η προβολή και προώθηση του επώνυμου ελληνικού μελιού, κυρίως των μικρών παραγωγών, και των προϊόντων κυψέλης στο καταναλωτικό και εμπορικό κοινό αλλά και στους χώρους μαζικής εστίασης. Επιπλέον, αποτελεί τον τόπο για την σύναψη εμπορικών και επιχειρηματικών συμφωνιών μεταξύ των παραγωγών και επιχειρήσεων παραγωγής και διακίνησης μελισσοκομικών προϊόντων και εξοπλισμού.

Η διαφημιστική καμπάνια της διοργανώτριας εταιρείας στοχεύει να προσελκύσει δεκάδες χιλιάδες ποιοτικούς επισκέπτες από Ελλάδα και χώρες της Ευρώπης. Η μεγάλη παρουσίαση σε τηλεοπτικούς σταθμούς πανελλήνιας εμβέλειας, ραδιόφωνο, Τύπο, περιοδικά και διαδίκτυο συνεχίζουν την φήμη του Φεστιβάλ ως Ηγέτη της κατηγορίας.